Manikura in Pedikura

Medicinska pedikura

je usmerjena bolj v problematiko stopal in nohtov na nogah. Pri tem postopku se rešuje in zdravi vraščene nohte, glivične nohte, kurja očesa in otiščance. Lahko se kombinira s klasično pedikuro ali pa se posvetimo samo določenemu problemu.

Pedikura

vključuje oblikovanje in rezanje nohtov, potisk povrhnjice in odstranjevanje odvečne kože na nogah. Po vaši želji jih tudi na lakiramo in poslikamo.

MANIKURA, PERMANENTNO LAKIRANJE, UMETNI NOHTI

V odnosu z ljudmi in v bližnjem stiku najprej opazimo, pogledamo in smo morda tudi nehote pozorni na dvoje. Najprej smo pozorni na obraz, predvsem oči, kamor že po pravilih bontona moramo pogledati svojega sogovornika. Tisto drugo, kar z lahkoto opazimo, pa so roke in s tem nohti našega sogovornika.
Kar pomislite – ko si podajamo razne dokumente in ostale papirje, ko primemo računalniško miško, tipkamo po tipkovnici, pišemo z nalivnikom ali s kretnjami rok predstavljamo svojo idejo ali mišljenje. Ali mar ni res, da takoj opazimo urejenost rok in nohtov našega sogovornika?

Dovolite nam, da vam pomagamo z manikuro, katere rezultate bodo vaši znanci, sodelavci, prijatelji in poslovni partnerji takoj opazili in občudovali. Manikura je proces, ki ga dame resda večkrat opravijo kar same na sebi, a je že tako, da imamo vendarle samo dve roki in namesto, da bi se sprostile in uživale v nastajanju nove oblike nohta, ste zaskrbljene in na koncu z živci od sekiranja, da slučajno po pomoti ne uničite pravkar »narejenega« nohta.
Ponudba manikure pri nas vsebuje nego rok, nego obnohtne kožice, lakiranje nohtov, naravno manikuro nohtov, popravilo zlomljenega nohta, izdelovanje gel nohtov in vse ostalo, da bodo vaše roke in nohti podaljšek vaše samozavesti. V naši ponudbi pa so tudi gelirani nohti.