Fotopomlajevanje

Fotopomlajevanje je ena najnovejših metod pomlajevanja kože na obrazu, vratu in rokah. Naša koža je skozi leta izpostavljena raznim vremenskim situacijam, predvsem pa sončni žarki močno prizadenejo našo kožo. Če je vaša koža neenakomernega tena, fotostarana ali uvela, imamo rešitev. Pomlajevanje kože na obrazu in rokah, je neagresiven, varen in vaši koži povrne mladosten , zdrav, sijoč videz. Imenuje se nekirurški lifting, kar dokazuje, da gre za učinkovit tretma, brez agresivnega postopka.

S pomočjo laserja, ki deluje na ustrezni valovni dolžini, vplivamo da se prične tvoriti nov kolagen in vplivamo na elastična vlakna.
Že po prvem tretmaju, se pričnejo spremembe, koža je bolj gladka, napeta.. Priporoča se nekaj tretmajev na 2-4 tedne, kako pogosto, pa je odvisno od starosti in intenzitete kožnih sprememb.

Po terapiji, se koža obnavlja tudi doma, saj je poseg dolgoročen. Poseg je neagresiven in se lahko takoj vrneta nazaj na delo ali k vsakodnevnim obveznostim. Neposredno po tretmaju se ne smete le sončiti in ne smete v solarij.
Ne bojte se aparatur, saj so le sodobno zasnovani aparati, varni, testirani, ki so nam v pomoč do mlajšega videza kože.